Sportmassage

Sportmassage in Friesland

De therapeuten van De Vesteynde (met vestigingen in De Westereen, Harkema en Buitenpost) passen sportmassage toe om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, bij u terug te dringen. Met gerichte sportmassages worden afvalstoffen – die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken – uit uw spieren gemasseerd. De stofwisseling wordt hierdoor positief beïnvloed. Hierdoor herstelt u sneller en kan u weer sneller een bepaalde sportprestatie leveren.

Sportmassage óók voor lichamelijke ontspanning

Sportmassage wordt ook gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van de warming-up. Een ander effect, bij vrijwel iedere vorm van massage is psychische en lichamelijke ontspanning. Naast het ontspannen gevoel dat dit geeft, zal ook dit effect het lichaam sneller laten herstellen.

Sportmassage? Maak een afspraak!

Sport en verrichtingen in het dagelijks leven hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam. Daarom is (sport)massage ook voor niet-sporters erg zinvol. Let op: sportmassage mag niet worden toegepast bij een ontsteking of in de aanwezigheid van koorts. Woont u in Noord-Friesland en wilt u gebruik maken van een sportmassage? Onze therapeuten helpen u graag. Maak nu een afspraak met ons op.

  • Voor mijn juiste balans in werk, prive en sport kan ik door met name de deskundigheid en het preventief voorkomen van blessures, iedereen de gerichte fysiotherapie, Shiatsu therapie en sportmassages bij Therapie- & trainingscentrum De Vesteynde van harte aanbevelen.  
    Tracy van der Ploeg